Citymanagement Schijndel
Geschreven door dWise op 08-03-2018 om 04:26

 

Judth Huisman is sinds november 2016 eigenaresse van Wijnbar De Buren in de Glazen Boerderij op de Markt. Judith is contactpersoon voor de afdeling Horeca. Als ambassadeur wil zij graag optreden als de verbindende schakel tussen horeca en winkeliers. “Zodat we van elkaar weten welke activiteiten en afspraken er zijn.” Onderlinge communicatie en afstemming ziet zij als een must voor Schijndel. “Wanneer we als ambassadeurs goed samenwerken kunnen we nog meer bereiken in het centrum”, aldus Judith. Ze ziet zichzelf als een actieve, punctuele en enthousiaste ambassadeur. Judith heeft zin om aan de slag te gaan!

                                                                                                       


Geschreven door dWise op 08-03-2018 om 03:47

 

Mandy Buuts is sinds 2004 eigenaresse van Maxime Haarmode in Schijndel. “Ik heb een enthousiast team van haarstylistes om me heen. Samen zorgen we er elke dag weer voor dat onze klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan”, aldus Mandy.  Samenwerken en samen nóg beter communiceren is belangrijk voor Mandy. Dat is de reden waarom ze ambassadeur is geworden. “Samen zijn we immers veel sterker dan alleen”, concludeert ze. Haar rol als ambassadeur ziet Mandy vooral in het meedenken met andere winkeliers. Maar ook het doorspelen van informatie aan het bestuur vindt zij een belangrijke taak van de ambassadeurs. “Daarbij kan mijn creatieve, ruimdenkende geest zeker nog wel eens van pas komen”, lacht Mandy. Het doel van Mandy is om Schijndel neer te zetten als onderscheidend dorp ten op zichte van de omliggende dorpen.


Geschreven door dWise op 20-01-2018 om 03:45

  Stef Smolders, eigenaar van Bril en Zo is een van de straatambassadeurs. Stef is erg te spreken over de nieuwe organisatiestructuur van CityManagement. “Hopelijk lukt het ons om de afstand tussen de ondernemers en het bestuur van CityManagement kleiner te maken”, aldus Stef. Stef ziet zijn rol als ambassadeur vooral als luisterend oor voor de ondernemers. Waarbij hij via korte lijnen meteen kan schakelen met het bestuur. De ondernemers hebben vaak goede ideeën. Stef ziet het als zijn taak om deze goede ideeën samen met het bestuur om te zetten in daadwerkelijke acties. Stef zit zelf ook vol creatieve ideeën die hij graag samen met de ander ondernemers uit wil voeren in het Schijndelse.


Geschreven door dWise op 12-12-2017 om 04:30

  Ton Tausch runt samen met zijn vrouw de optiek- en juwelierszaak tegenover de Glazen Boerderij. Ton is blij met de nieuwe structuur van CityManagement Schijndel. Hij is van mening dat er hierdoor een sterkere participatie zal ontstaan onder de ondernemers. De straatambassadeurs zijn daarbij “het korte lijntje” tussen de ondernemers en het bestuur van CityManagement. “Ik wil graag in gesprek met collega-ondernemers in ons straatgedeelte, om van hen te horen wat er leeft en wat er speelt. Ik zie het als mijn rol om deze vragen door te spelen naar CityManagement en gemeente. En natuurlijk sta ik de ondernemers bij in het zoeken naar oplossingen”, vertelt Ton. Verder denkt Ton zijn jarenlange ervaring binnen het Hartemèrt-team ook goed te kunnen gebruiken bij het opzetten en ontplooien van bestaande en nieuwe evenementen.


Geschreven door dWise op 12-12-2017 om 04:22

Helmy Voets is samen met haar zus Elsbeth eigenaar van de nieuwe conceptstore 101% LeukAlfabet. Voorheen beter bekend als Voets van Lier aan de Markt. Helmy is een echte socializer. Dus toen zij hoorde dat CityManagement op zoek was naar straatambassadeurs twijfelde zij geen moment. “Ik zie mezelf al regelmatig een rondje maken langs alle collega’s om te luisteren naar hun verhalen. Maar ook om hen te enthousiasmeren voor meer samenwerking”, vertelt Helmy gedreven. Helmy vindt dat een betere samenwerking uiteindelijk zorgt voor een sterker centrum. Doordat zij als straatambassadeur direct contact heeft met collega-ondernemers weet zij wat er leeft onder de ondernemers. Samen met het bestuur en de andere ambassadeurs kan zij hier snel op inspelen. Ook is Helmy een echte organisator, zij ziet zichzelf dan ook als drijvende kracht achter activiteiten en straatacties van ondernemend Schijndel.