Citymanagement Schijndel

Ondernemer(s) aan het woord

Geschreven door dWise op 06-06-2018 om 03:49

Wie zijn jullie? En wat voor bedrijf hebben jullie in Schijndel?  Stel jezelf eens aan ons voor!

Wij zijn Jolanda van de Kerkhof en Ceciel van Iersel. Sinds oktober 2016 runnen we samen een specialiteitenzaak in thee, koffie, bonbons en serviezen. We hebben elkaar helemaal gevonden in het samen ondernemen.

Leuke naam, Kopjes! Hoe zijn jullie tot deze naam gekomen? Heeft deze naam een betekenis?

We zochten naar een laagdrempelige en makkelijke naam. De betekenis spreekt voor zich als je koffie en thee en diverse serviezen verkoopt.

Jullie winkel bevindt zich middenin het centrum van Schijndel. Een echte eyecatcher! Waarom moet de consument juist bij jullie zijn?

Wij zijn de specialiteitenwinkel van Schijndel als het gaat om losse thee, koffie, bonbons en serviezen. We onderscheiden ons door ons tomeloos enthousiasme voor ons vak, natuurlijk onze specialisatie in thee en koffie. En niet op de laatste plaats de gastvrijheid waarme we onze klant tegemoet treden. Bij ons is iedereen welkom voor een gezellig kopje.

Dat klinkt goed! En hoe zien jullie de samenwerking met andere winkeliers en ondernemers in Schijndel? Wisten jullie al dat we tegenwoordig ook straatambassadeurs hebben binnen Citymanagement Schijndel?

We realiseren ons dat het belangrijk is om als ondernemers samen te werken. De invoering van de straatambassadeurs vinden wij van toegevoegde waarde voor het bestendigen van deze onderlinge samenwerking.

Wilt u ook aan het woord als ondernemer?

Heeft u interesse om volgende keer met uw onderneming in deze rubriek te staan? Dat kan! Stuur een mail naar.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).[/email] We nemen dan snel contact met u op.